Zašto je krenula golih grudi na decu? Nastao skandal jer je bila bez brusa i gaća, kad se okrenula izazvala potop
Bjanka i Kanje, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

šokčina

Zašto je krenula golih grudi na decu? Nastao skandal jer je bila bez brusa i gaća, kad se okrenula izazvala potop

Čini se da bračni par nema osećaj ni za prostor ni za vreme

Objavljeno: 09:27h

Kanje Vest i njegova partnerka Bjanka Ćensori prave skandale širom SAD. Iz nekoliko lokala su ih maltene izbacili jer se ona pojavila skoro gola, bez donjeg veša ili obuće. Sada su otišli korak dalje.

Nije im bilo dosta što se cela Amerika zgražava nad njihovim ponašanjem, već su počeli da prave probleme i na drugim kontinentima. Naime, bračni par je otputovao u Japan, tačnije Tokijo. Tamo su obilazili prodavnice, a društvo su im pravila njegova deca.

Par uhvaćen u prodavnici
Par uhvaćen u prodavnicifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka je na prvi pogled napokon rešila da se upristoji.

Kanje Vest i Bjanka
Kanje Vest i Bjankafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, to je bilo samo na prvi pogled. Kada se okrenula videlo se da nastavlja svoj trend da golišava izlazi iz kuće, čak i u društvu dece i to u dečijim radnjama. Čini se da bračni par nema osećaj ni za prostor ni za vreme. O moralu i ukusu je suvišni govoreti.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Bjanka Ćensori potpuno je promenila svoj stil otkako se „udala“ za Kanjea Vesta u neformalnoj ceremoniji u Beverli Hilsu u januaru 2023. godine, samo dva meseca nakon što je reper finalizovao razvod od Kim Kardašijan. Pre nego što je rekla "da" Vestu, Bjanka je radila za njega. Prema LinkedIn-u, ona je šef arhitekture u "Yeezy"-ju, gde je došla nakon što je završila master studije arhitekture na Univerzitetu u Melburnu 2020. godine. Pre nego što je postala Vestova devojka, Bjanka je izgledala i oblačila se vrlo slično njegovoj bivšoj ženi, Kim Kardašijan. Duga tamna kosa, konturisano lice i seksi autfiti– nije ni čudo što je privukla Kanjeovu pažnju.

02:16

Ceremonija dodele Oskara 25. aprila u online formatu

(Espreso/kurir/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.